V uplynulých dňoch sa začali šíriť informácie, že vedenie klubu rokuje o možnosti získania výraznej posily do už existujúceho tímu trénerov klubu. O tom koho ide sme sa dozvedeli po ukončení rokovaní. Do klubu prichádza od 01.07.2018 tréner licencie A - Peter Olšavský.

Na detaily spolupráce sme sa opýtali manažéra HC Tatran Stupava, Rudolfa Draškoviča mladšieho: „S Petrom Olšavským sme sa dohodli na spolupráci a od sezóny 2018/2019 bude trénerom našich žien a popri tom bude mať na starosti aj staršie dorastenky. K dohode prišlo veľmi rýchlo a sme radi, že sme sa dohodli na dlhodobejšej spolupráci, nielen na jednu sezónu. Peter je momentálne v najlepších trénerských rokoch, ma bohaté skúsenosti, v poslednom období pôsobil aj ako tréner v národnom družstve žien Slovenska. Sme radi, že sme sa dohodli na podmienkach a že ho naša ponuka zaujala. Keďže sme malé mesto s pomerne veľkou hráčskou základnou, tak sa môže realizovať a od vedenia bude mať podporu na koncepčnú prácu. Krátkodobým cieľom pre najbližšiu sezónu je, aby sa mu podarilo zapracovať do družstva žien naše minuloročné bronzové dorastenky.“

V osobe Petra Olšavského HC Tatran Stupava získal trénera, ktorý má skúsenosti z MOL ligy, kde viedol TJ Sokol Poruba. Medzi jeho ďalšie trénerské zastávky patria aj kluby ako sú ŠKP Bratislava či Slávia Partizánske.

Trénerskú pozíciu žien preberá po trénerke Viole Gaburovej, ktorá v Stupave pôsobila tri sezóny, začo jej vedenie klubu aj touto cestou chce poďakovať.

 

Autor: Daniel Jančár