Po šiestich rokoch vydáva Slovenský zväz hádzanej novú knižnú publikáciu s názvom „Hádzaná: Kondícia – technika – taktika – psychika“. Na 93 stranách ponúka komplexný prehľad výučby hádzanej orientovanej pre výkonnostne zamerané družstvá dorastu a dospelých.

 

Autormi sú známi odborníci, aktívni tréneri s dlhoročnou praxou Pavol Streicher, Zuzana Porvazníková a Rastislav Jedinák 

„Túto publikáciu by sme chceli venovať nášmu, žiaľ už zosnulému kolegovi Doc. Jánovi Hianikovi PhD., z ktorého iniciatívy táto publikácia vznikla,“ povedal v mene všetkých autorov Pavol Streicher 

Kniha je určená predovšetkým pre trénerov hádzanej, môže slúžiť aj ako pomôcka pre školenia licencie B, B plus a taktiež aj pre študentov so špecializáciou na hádzanú.  

 

Publikáciu si môžete objednať na sekretariáte SZH u B. Leškovej, prostredníctvom emailub.leskova@slovakhandball.sk. Knižku je možné si prevziať osobne na SZH alebo poslať poštou. Cena publikácie je 11 eur s DPH. Cena poštovného závisí od počtu objednaných kusov. Platbu je nutné vykonať prevodom na účet SZH - SK79 1111 0000 0010 5506 7012.