Pavel Caballero Hernández bude v Tatrane Prešov pôsobiť aj v ďalších sezónach. Úradujúci hádzanársky vicemajster SR a čerstvý štvrťfinalista Európskeho pohára na svojom klubovom webe informoval, že s 32-ročným Kubáncom predĺžil zmluvu o nasledujúce dve sezóny. Jeho kontrakt bude platiť do 30. júna 2026.

„Veľmi sa teším z predĺženia zmluvy s Tatranom. Mal som síce ponuky z iných tímov, ale cítim, že Tatran je mojím druhým domovom, odkedy som sem pred štyrmi sezónami prišiel. Som hráč, ktorý príliš neobľubuje zmeny, a tu sa cítim komfortne. Chcem pokračovať s rovnakou ambíciou a tvrdo pracovať na víťazstvách,“ uviedol k predĺženiu kontraktu rodák z mesta Matanzas, ktorý mal predvlani v lete namierené do Francúzska, ale napokon sa vrátil do centra Šariša.

Pavel Caballero Hernández prišiel do Prešova pred sezónou 2020/2021 z portugalského tímu SC Horta. „Rokovania neboli jednoduché, ale napokon sme radi, že napriek viacerým zahraničným ponukám sa Pavel rozhodol zostať v Tatrane. Je to veľmi skúsený a dôležitý hráč, ktorý dokáže hrať na všetkých postoch,“ povedal pre web Tatrana majiteľ prešovského klubu Miloslav Chmeliar.

 Autor: slovakhadball.sk
FOTO: Viktor Zamborský/tatranpresov.sk