Nórsky Kristiansand s asistentom trénerom Tomášom Hlavatým s prehľadom zvládol prvé finále ženského play-off proti Storhamaru 32:19, keď už po polčase mal desaťgólový náskok.

OGC Nice dosiahol vo francúzskej lige cenné víťazstvo 31:30 na pôde tímu Paríž 92, ale Adriána Holejová nefigurovala v jeho zostave.

V Maďarsku sa klubom Slovákov nedarilo. Kisvárda ukončila sezónu domácou prehrou s Fehérvárom 22:29. Za zdolané odohrala Nikoleta Trúnková 24 minút bez zápisu do štatistík, Veronika Habánková počas desaťminútovky na palubovke raz neúspešne vystrelila a Simona Szarková sa dostala do hry len na dve minúty.

Martin Potisk sa snažil pomôcť tímu HE-DO B BRAUN Gyöngyös proti Budakalászu (27:29), ale ani jedna z jeho troch striel počas necelých ôsmich minút na ihrisku sa neskončila gólom. Martin Mazák mal stopercentnú úspešnosť streľby proti favorizovanému Telekomu Veszprém (32:44), keď premenil svoj jediný pokus počas takmer jedenástich odohraných minút.

Hádzanári Toulouse prehrali doma súboj s tabuľkovým susedom z Dunkerque 36:37, čím prišli o dôležité body v boji o prvú päťku. Brankár Teodor Paul mal na konte dva zákroky.

Autor: slovakhandball.sk
FOTO: https://www.facebook.com/VipersKristiansand?locale=sk_SK